Over ons

Huiswerkbegeleiding Culemborg van Frank Scheurwater is al jaren een begrip in Culemborg en omstreken. Voorheen genaamd de Praktijk voor Remedial Teaching en Huiswerkbegeleiding Culemborg.

Frank Scheurwater is in 2008 begonnen als vestigingsleider van Culemborg en is sinds mei 2015 de trotse eigenaar van Huiswerkbegeleiding Culemborg. Na een lange periode van samenwerking met Liesbeth Vleeskruijer heeft hij de praktijk voortgezet onder zijn eigen naam.

2015-08-28 16.34.54Frank Scheurwater is als geen ander in staat complexe leerstof helder en compact uit te leggen en heeft al ruim duizend leerlingen geholpen bij het behalen van hun overgang of diploma. Door goed naar het individu te kijken raakt hij bij veel leerlingen de juiste snaar. “Een juiste analyse maken en het probleem structureel aanpakken is erg leuk. Maar bij iedere leerling een manier vinden die het beste bij hem of haar past, is een uitdaging.”

Naast Frank Scheurwater zijn er voor alle vakken specialisten in dienst om individuele hulp te bieden en Frank te ondersteunen bij de huiswerkbegeleiding.

Huiswerkbegeleiding Culemborg is er voor alle leerlingen van het Lek en Linge en het Koningin Wilhelmina College. Beide scholen maken gebruik van de diensten van Huiswerkbegeleiding Culemborg om hun zorgleerlingen extra te ondersteunen buiten school.